VEŽBE ZA RAMENA
I RAMENI POJAS

Set vežbi za ramena i rameni pojas

Set vežbi za ramena i rameni pojas osmišljen je u cilju poboljšanja pokretljivosti i jačanja mišića ramena i ramenog pojasa.

Redovnim vežbanjem ćete se osećati bolje jer ćete poboljšati fizičku pokretljivost i sprečiti bolove, koji jako često predstavljaju uzrok lošeg kvaliteta života kod ljudi svih starosnih dobi.

Vežbe su pripremili docent dr. Mit Bračič i diplomirani fizioterapeut Gabrijela Tarle.

Bol u ramenima i vratu često je rezultat napetosti, stresa ili nepravilnog držanja. Pritom redovno razgibavanje ramena može mnogo pomoći.

Izborom pravih vežbi i njihovim redovnim izvođenjem, zgrčene i napete mišiće možemo opustiti bez napora i bola, i ojačati ih vežbama snage.

Možemo ih često izvoditi i sami i na taj način poboljšati kvalitet života.

Uz pomoć vežbi ćete poboljšati pokretljivost i sprečiti bolove koji negativno utiču na kvalitet vašeg života i uskoro ćete se osećati bolje.

Izbor pravih vežbi za leđa

Pri izvođenju vežbi pratite uputstva u nastavku:

Upozorenje

Koristimo kolačiće za pravilan rad sajta i evidentiranje poseta sajtu. Davanjem saglasnosti, dozvoljavate nam da koristimo kolačiće.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Podešavanja privatnosti

Kada posetite bilo koju web lokaciju, sama ta web lokacija može da skladišti ili preuzima podatke u vašem pretraživaču, uglavnom u obliku kolačića. Ovde kontrolišete svoja lična podešavanja kolačića.

Ovi kolačići su neophodni za rad web stranice i ne mogu se isključiti.

Koristimo sledeće tehničke kolačiće za pravilan rad web stranice.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ISKLJUČITE SVE USLUGE
OMOGUĆI SVE USLUGE