ETERIČNO ULJE LIMUNA

Limun je nisko zimzeleno drvo sa ovalnim listovima, mirisnim cvetovima i zelenim plodovima koji menjaju boju u žutu. Drvo rađa plodove tokom cele godine. Eterično ulje se dobija hladnim ceđenjem sveže kore ploda. Često se koristi u aromaterapiji jer blagotvorno utiče na zdravstveno stanje i opuštenost. Eterično ulje limuna poboljšava cirkulaciju u mišićima.

Sastojci Perskindola - ETERIČNO ULJE LIMUNA

Uloga eteričnog ulja limuna u Perskindol proizvodima

Eterično ulje limuna u Perskindol proizvodima poboljšava cirkulaciju u mišićima i na taj način ubrzava oporavak nakon fizičke/telesne aktivnosti. Njegov osvežavajući miris pomaže u poboljšanju zdravstvenog stanja nakon fizičkog ili mentalnog napora. Blagotvorni efekti primetni su i u svakodnevnoj (preventivnoj) nezi i očuvanju dobrog telesnog zdravlja.

Mentol

Levomentol

Eterično olje Zelenke

Gaultheria procumbens

Eterično olje limone

Citrus limonum

Eterično olje sladke pomaranče

Citrus aurantium, var. dulcis

Terpinol in terpinil acetat

Terpinol in terpinil acetat

Koristimo kolačiće za pravilan rad sajta i evidentiranje poseta sajtu. Davanjem saglasnosti, dozvoljavate nam da koristimo kolačiće.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Podešavanja privatnosti

Kada posetite bilo koju web lokaciju, sama ta web lokacija može da skladišti ili preuzima podatke u vašem pretraživaču, uglavnom u obliku kolačića. Ovde kontrolišete svoja lična podešavanja kolačića.

Ovi kolačići su neophodni za rad web stranice i ne mogu se isključiti.

Koristimo sledeće tehničke kolačiće za pravilan rad web stranice.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ISKLJUČITE SVE USLUGE
OMOGUĆI SVE USLUGE