VEŽBE NA
RADNOM MESTU

izvođenje vežbi na poslu

Efikasnost na radnom mestu opada sa učestalošću bolova izazvanih nepravilnim držanjem odnosno kretanjem pri obavljanju posla.

Da li i vi većinu dana na poslu provedete u sedećem položaju?

Ako ste razmišljali o izvođenju vežbi na poslu, na pravom ste mestu.

Za vas smo pripremili set vežbi koje će vam pomoći da razgibate telo tokom rada i da se na taj način opustite i olakšate nastavak rada.

Izborom pravih vežbi i njihovim redovnim izvođenjem, zgrčene i napete mišiće možemo opustiti bez napora i bola, i tako poboljšati pokretljivost zglobova. Nisu sve vežbe pogodne za svakoga, zato se o pravom izboru vežbe posavetujte sa lekarom ili fizioterapeutom.

Vežbe su pripremili docent dr Mit Bračič i diplomirani fizioterapeut Gabrijela Tarle.

Vežbe koje možete da izvodite na radnom mestu, a prikazane su u ovom videu, jesu sledeće: kružno pokretanje ramena, istezanje mišića vrata, stiskanje lopatica i izvođenje čučnjeva uza zid.

razgibavanje tela tokom rada

Pri izvođenju vežbi pratite uputstva u nastavku:

Upozorenje

Koristimo kolačiće za pravilan rad sajta i evidentiranje poseta sajtu. Davanjem saglasnosti, dozvoljavate nam da koristimo kolačiće.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Podešavanja privatnosti

Kada posetite bilo koju web lokaciju, sama ta web lokacija može da skladišti ili preuzima podatke u vašem pretraživaču, uglavnom u obliku kolačića. Ovde kontrolišete svoja lična podešavanja kolačića.

Ovi kolačići su neophodni za rad web stranice i ne mogu se isključiti.

Koristimo sledeće tehničke kolačiće za pravilan rad web stranice.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ISKLJUČITE SVE USLUGE
OMOGUĆI SVE USLUGE